keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Kana-nuudeli-keitto

Oon huomannu, että teen paljon kana-ruokia. Mutta minkäs sille mahtaa kun kana on niin helvetin hyvää, en ikinä vois elää ilman kanaa. Kalasta ja ehkä lihasta voisin luopua, mutta kanasta en ikinä.
Tein taas ihan hillittömän ison määrän keittoa, että me varmaan syödään tätä valehtelematta viikko... tai no, oma kehu haisee, mutta tää keitto oli kyllä niin taivaallisen makusta, etten pysty hillitsee itteäni ja syön kaikki huomenna.
Meille tuli siis kaks aika hyvän kokosta kattilaa täyteen tätä, ja se on niin paljon, että puolitan oman reseptini tähän.


20 dl                 vettä
200 g                täysjyvä-nuudeleita
450 g                hunaja-marinoitua kanasuikaleita
300 g                kiinalaisia vihanneksia (pakaste)
1 pkt                 voimakasta Koskenlaskijaa
2 kpl                 lihaliemikuutioita
1 kpl                 kasvisliemikuutio
1 rkl                 suola
1 rkl                 kurkuma
1 rkl                 chili-jauhe



Laita vedet kiehumaan liedelle heti ensimmäisenä. Paista kanat öljyssä pannulla melkein kypsiksi. Laita kanat lautaselle sivuun ja paista myös vihannekset pannulla.
Kun kattilan vesi kiehuu, heitä nuudelit veteen ja liemikuutiot perään. Odota, että nuudelit pehmenevät ja kuutiot liukenevat.
Lisää kattilaan kanat ja vihannekset.
Pilko Koskenlaskija pienemmäksi ja lisää kattilaan. Mausteet perään!
Voit jättää kattilan porisemaan miedolla lämmölle vähäksi aikaa, jotta Koskenlaskija sulaa.
Voilá! Sinulla on padallinen kana-nuudeli-keittoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti